Спортивні заходи в Кіровоградському обласному притулку (ФОТО)

Січень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

Спортивні заходи з нагоди зимових свят в програмі Всеукраїнської акції „Ти зможеш, якщо зміг я!” організовано та проведено Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” 19 січня 2012 року в Кіровоградському обласному притулку для неповнолітніх „Надія”.
 

В рамках заходу діти відкрили для себе новий вид спорту – хокей на столі. Малеча та підлітки із зацікавленістю робили перші кроки на ігровому полі, намагаючись за допомогою маленького іграшкового хокеїста доправити пластмасову шайбу у ворота суперника всіма можливими способами. Неможливо передати ті емоції, радість на обличчях та вогники у очах дітей від даного заходу, адже хокей на столі цікавий та корисний для дітей різного віку, розвиває мислення та швидкість реакції. Наприкінці заходу проведено міні-турнір, за результатами якого визначено кращих гравців.
Всіх учасників заходу було нагороджено подарунками від обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Спортивні заходи в Кіровоградському обласному притулку
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool