Сім’я Максімових - найспортивніша сім’я Кіровоградщини (ФОТО)

Квітень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

З нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї 19 квітня 2013 року обласним центром фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” за підтримки департаменту освіти і науки молоді та спорту облдержадміністрації проведено фінал обласних змагань “Мама, тато, я – спортивна сім’я!”.

Команди сімей з усієї області вітали заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Сергій Олександрович Колодяжний та директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Марина Анатоліївна Марініна.
Програма змагань складалась із чотирьох комплексних естафет, у яких учасники демонстрували спритність та вправність виконання спортивних вправ, а також уміння працювати у команді.
Інтрига зберігалась впродовж усіх змагань, адже трійка призерів змінювалась із кожним новим завданням. Тож, в результаті наполегливої боротьби визначено переможців та призерів змагань, які розподілились наступним чином. За найменшою сумою місць у всіх видах змагань ІІІ місце здобула сім’я Панченко із м. Кіровограда, ІІ місце зайняла сім’я Крамаренко із Знам’янського району і І місце, із розривом у 1,5 очка, виборола сім’я Максімових із Петрівського району, яка і представлятиме Кіровоградщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю “Спорт для всіх”, який відбудеться у травні в Одеській області.
І все ж таки, переможених не було, адже крім подарунків та нагород учасники змагань були нагороджені азартом, спілкуванням та новими друзями.
 

Сім’я Максімових - найспортивніша сім’я Кіровоградщини (ФОТО)

Сім’я Максімових - найспортивніша сім’я Кіровоградщини (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool