Шановні кіровоградці та гості міста!

Грудень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

28 грудня Кіровоградський академічний обласний театр ляльок розпочинає проведення новорічних шоу-програм.

 

Цього року, крім традиційних розваг з Дідом Морозом біля ялинки, колектив театру підготував нову виставу за п’єсою Н.Педько «Зачарований дарунок».
Це чарівна казка про принцесу Добріяну та вірних друзів – Бременських музикантів, які врятували принцесу від страшних чарів злої мачухи, а потім весело зустрічали свято. Крім названих героїв у гості завітають і інші улюблені персонажі, серед яких: добра Чарівниця і тендітна Фея Дінь-Дінь, губка Боб і смішарик Нюша, Тигренятко, Мавпочка та інші.
Постановку зимової казки здійснили актриси театру – заслужена артистка України Вікторія Ставріаніді-Стогодюк і Евеліна Новопашена. Над сценографією працювали художники - Павло Босий та Оксана Шарій. Музичне оформлення здійснив композитор Володимир Бабіюк. Хореографією з акторами займався Єгор Похиленко.
Вистава - яскрава і оригінальна. Розрахована на глядачів старшого дошкільного та молодшого шкільного віку. Триватиме святкове дійство у театрі ляльок майже два тижні. Чарівна ялинка та усі казкові персонажі вже чекають своїх друзів.

Вистави відбудуться 28, 29 грудня 2013 року, а також 2, 3, 4, 5, 11, 12 січня 2013 року. Початок – о 12.00 годині.
Приймаються колективні замовлення від організацій та установ.

Довідки за тел.(0522) 24-28-94, 24-37-76
За адресою: пл.Б.Хмельницького (вул. Преображенська, 3)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool