Роз’яснює Міндоходів: як отримати письмову консультацію через Інтернет

Грудень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

Інформаційно-довідковий департамент Міндоходів надає суб’єктам господарювання та громадянам консультації у письмовій формі з використанням Бази знань, системи Ліга:Закон та інших офіційних джерел інформації з питань оподаткування, державної митної справи, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на Міндоходів.

Для того щоб отримати письмову консультацію необхідно направити листа на електронну адресу: idd@minrd.gov.ua
Також на офіційному веб-порталі Міндоходів України за адресою: minrd.gov.ua розміщено сервіс під назвою „База знань”, який містить перелік запитань та відповідей в розрізі податків та обов‘язкових платежів. Відповіді на запитання, що розміщені в „Базі знань” узгодженні з профільними департаментами Міністерства доходів і зборів України.

Крім цього, платники податків мають можливість безкоштовно отримати інформацію про зміни в податковому та митному законодавстві, законодавстві щодо сплати єдиного внеску на загальнообв’язкове державне соціальне страхування. Для цього необхідно направити електронний лист на електронну адресу idd@minrd.gov.ua з атрибутами: поле ТЕМА – 6011.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool