«Революцію здійснюють фанатики, а її плодами користуються негідники»

Січень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

Вкотре, протягом останніх півтора століть, ці слова геніального Бісмарка підтверджуються.

Тепер уже подіями в Україні. Навряд чи можна назвати адекватними дії людей, які протягом останніх днів перетворюють столицю України на руїну і згарище. Проте кому і чиїм інтересам служать ці безумці-фанатики, які не жалкують свого власного життя, мало хто замислюється. Багато хто в Україні впевнений, що це жалюгідна купка горе-опозиціонерів. Нсправді ж, вони лише звичайні пішаки на шахівниці зрежисованої історії, амбіціями та жагою влади яких так вдало користуються певні кукловоди-гройсмейстери.
Проте, чи усвідомлює «трійця» партійних «майданників» свою власну відповідальність за те, що відбувається в Києві? Чи ще до цього часу впевнені, що їм вдасться уникнути покарання за маніпуляції довірою людей, за безлад і безпорядки, які вони влаштували? Можливо й зможуть, боязко сховавшись за спинами сенаторів та західних міністрів, які так щедро годували їх з рук хлібом на майдані. А от чи зможуть лишитися непокараними безумці-фанатики, які перетворюють на руїну древній Київ? Навряд чи.
Зрозуміло одне, так звані лідери опозиції мусять вже зараз вийти на сцену Майдану і публічно вибачитися перед народом. Визнати свої помилки, нездатність бути лідерами та закликати народ на майдані розійтися. Поки ще не пізно, поки ми ще остаточно не втратили власну державу, - такою є думка депутата Кіровської райради, кандидата наук з державного управління Володимира Зайченка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool