П’ять кіровоградських скелелазів потрапили до складу збірної України

Листопад 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1140 | Коментарі: 0

У період із 6 по 9 листопада у Харкові проходив другий етап Всеукраїнських змагань зі скелелазіння серед юнаків та дівчат (вид програми швидкість і складність).

У престижних змаганнях взяли участь 252 спортсмени із 10 регіонів України. Кіровоградську область представляли 11 спортсменів – вихованців комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради», комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та ФСТ «Динамо».
Найвищі результати серед кіровоградців показали Діана Токарі і Єгор Ніколаєв, які завоювали срібні медалі у вправах на складність і бронзові нагороди в швидкості.
За результатами виступів у 2014 році до складу збірної команди України зі скелелазіння включені кіровоградські спортсмени: Сергій Побережець, Яна Здір, Діана Токар, Єгор Шаповалов, Дар’я Устінова. Тренують спортсменів: Микола Побережець і Валентина Русінова. джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool