Програма «Доступне житло» дозволить кіровоградцям вирішувати свої житлові проблеми

Вересень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1543 | Коментарі: 0

Реалізація соціальної ініціативи Президента України щодо здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення громадян доступним житлом та Програми будівництва (придбання) доступного житла у м. Кіровограді на 2011 – 2017 роки дозволять багатьом мешканцям м. Кіровограда вирішити свої житлові проблеми, повідомляє сайт міської ради

Кіровоградська міська рада робить все, аби з програмами «Доступне житло», що діють на території Кіровограда мали змогу детально ознайомитися всі її потенційні учасники.
Продовжуючи роботу з реалізації програми будівництва доступного житла, в Кіровоградській міській раді під головуванням першого заступника міського голови Василя Дзядуха відбулась зустріч з головами профспілкових комітетів підприємств міста.
Василь Дзядух акцентував увагу на тому, що сьогодні майбутнім забудовникам надається вся можлива допомога, аби вони змогли отримати житло на первинному ринку, відповідно до державної та місцевої програм «Доступне житло». Важливим у цій справі є співпраця з Державний фондом сприяння молодіжному житловому будівництву та налагоджене співробітництво з банками «Ощадбанк» та «Укргазбанк».
Начальник відділу житла Кіровоградської міської ради Валерій Пількін роз’яснив головам профспілкових комітетів основні аспекти діючих програм та на конкретних прикладах надав розрахунки щодо вартості майбутнього житла.
Інвестиції в нерухомість, відзначила під час зустрічі керуюча справами виконавчого комітету Кіровоградської міської ради Лідія Єльчанінова дає можливість вкладати кошти в своє власне новозбудоване житло.
При необхідності, наголосила вона, працівники виконавчих органів міської ради готові виїхати на підприємства, щоб детально роз’яснити умови участі в програмах всім можливим кандидатам.
Метою Програми будівництва (придбання) доступного житла у
м. Кіровограді на 2011 – 2017 роки є створення умов для будівництва доступного житла у місті та підвищення рівня забезпечення громадян, що потребують поліпшення житлових умов відповідно до законодавства доступним за ціною житлом.

Для отримання більш детальної інформації щодо участі у програмі будівництва доступного житла, громадянам, які потребують поліпшення житлових умов необхідно звернутися до Кіровоградського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»
(вул. Орджонікідзе,2 офіс 201, тел. 24-53-82) або до відділу ведення обліку житла Кіровоградської міської ради (вул. Велика Перспективна, 41, кім.101, тел. 24-73-90)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool