Приміський поїзд «Одеса - Балта» курсує у звичайному режимі

Листопад 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1338 | Коментарі: 0

Одеська залізниця спростовує недостовірну інформацію поширену рядом засобів масової інформації щодо відміни приміського електропоїзда сполученням «Одеса – Балта» через його збитковість.

Дійсно 8, 10, 12 та 14 листопада 2013 року рух електропоїздів №6272/6271 сполученням Одеса – Балта – Одеса було тимчасово відмінено. Інформацію щодо відміни у ці дні електропоїзда (у зв’язку з проведенням капітального ремонту колії) заздалегідь було розміщено на дошці оголошень додаткових змін руху поїздів у приміському сполученні на вокзалі Одеса-Головна, на станції Балта та на автостанції міста Балта, а також постійно озвучувалася по гучномовному зв’язку.
Слід зазначити, що рівень компенсації за пільгові перевезення по Балтському району є одним з найвищих в Одеської області – при нарахованих за 10 місяців поточного року 213,3 тис. грн., залізниці компенсовано 204 тис. грн., тобто 95,6%.
Залізниця враховує високе соціальне значення приміських перевезень залізничним транспортом для малозабезпечених верств населення і саме тому, навіть не зважаючи на збитковість, не розглядала і не розглядає питання відміни курсування приміського поїзда № 6272/6271 Одеса – Балта – Одеса.
Одеські залізничники закликають своїх пасажирів та засоби масової інформації бути уважними та не звертати уваги на популістські настрої окремих громадян, чия робота базується на активній піар-діяльності.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool