Правоохоронці Кіровоградщини завадили планам зловмисника

Жовтень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 1

Працівники Вільшанського РВ УМВС України в Кіровоградській області викрили 21-річного кіровоградця у спробі скоєння крадіжки, з об’єкту зберігання зернових культур, на якому він працював. Раніше підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності і був засуджений за збут наркотичних засобів. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Пізно увечері до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа намагається викрасти із території зернотоку кукурудзу. На місце події прибула слідчо-оперативна група.
Правоохоронці встановили, що крадіжку більше 20 мішків зерна кукурудзи загальною вагою близько 1 тони та кількох мішків мінеральних добрив вагою близько 150 кілограмів намагався скоїти кіровоградець, що працює на об’єкті охоронцем.
Перебуваючи на зміні, чоловік встиг перенести мішки із зерном та добривами до огорожі, щоб потім перекинути їх через стіну і у подальшому продати. Речові докази правоохоронці вилучили.
За словами начальника Вільшанського РВ УМВС в області Дмитра Ткачонка, наразі вирішується питання про порушення за цим фактом кримінальної справи за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від накладення штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool