Позиція ГУ Міндоходів Кіровоградщини щодо негативних публікацій в засобах масової інформації

Грудень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1320 | Коментарі: 0

У зв‘язку з виконанням постанов слідчих та відповідно до вимог пп.78.1.11 п.78.1 ст. 78 Податкового кодексу України органами доходів і зборів Кіровоградської області 23 та 24 грудня 2013 року організовано проведення позапланових перевірок шести суб’єктів господарювання, п‘ять з яких знаходяться за однією адресою (м.Кіровоград, пр.Правди, 28), що зумовило одночасний вихід на перевірку 15 ревізорів – інспекторів, тобто 3 ревізори на одне підприємство, що не суперечить нормам діючого законодавства.

Посадовими особами органів Міндоходів області не реалізовано контрольно-перевірочні заходи, визначені Податковим кодексом, зокрема не вручено документи, зазначені у п.81.1 ст. 81 Податкового кодексу України, через відсутність на місці посадових осіб суб‘єктів господарювання.
Даний факт було задокументовано відповідно до вимог чинного законодавства.
Крім цього, зазначаємо, що на одному із цих підприємств за місцем здійснення господарської діяльності у сфері громадського харчування із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій тривають фактичні перевірки щодо дотримання норм законодавства з питань регулювання обігу готівки, порядку проведення розрахункових операцій та ведення касових операцій.
Враховуючи вищевикладене, працівники органів Міндоходів області постійно діють в межах покладених повноважень, визначених Податковим кодексом України та іншими законодавчими актами України.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool