Пожежники Одеської залізниці загасили 15 пожеж з початку року (ФОТО)

Жовтень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1206 | Коментарі: 0

У поточному році пожежні поїзди Одеської залізниці спільно з підрозділами МНС успішно ліквідували низку складних пожеж.

Так, за 9 місяців пожежні поїзди виїжджали на гасіння 15 пожеж. Зокрема, 11 травня пожежниками Херсонського загону воєнізованої охорони з пожежного нагляду спільно з підрозділами МНС в Херсонській області було ліквідовано велику лісову пожежу в Цюрупинському лісництві на площі понад 25 тис м2.
Окрім того, з початку року було проведено 26 практичних занять з виїздами пожежних поїздів для умовного гасіння пожеж.
За словами заступника начальника служби - головного інспектора з пожежного нагляду Одеської залізниці Олександра Кварталова для гасіння пожеж на Одеській залізниці у постійній готовності перебувають вісім пожежних поїздів. Кожен поїзд складається з вагона-насосної, вагона-майстерні, а також двох цистерн з водою, що містять біля 200 м3 води та 7,5 тонни піноутворювача в окремих баках. Один такий пожежний поїзд може замінити майже 50 пожежних машин. Для подачі вогнегасних речовин поїзди укомплектовані двома пожежними мотопомпами з продуктивністю подачі 1600 л/хв., переносною мотопомпою, електростанцією, пожежними рукавами загальною довжиною 1,6 тис м та іншим пожежно-технічним спорядженням.
На Одеській залізниці нещодавно завершено повну модернізацію пожежних поїздів, що включала заміну вагонів-насосних та цистерн старого зразку на сучасні.

Пожежники Одеської залізниці загасили 15 пожеж з початку року (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool