Посадовці вимагали хабара за виділення земельної ділянки

Січень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1429 | Коментарі: 0

Працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Кіровоградській області викрили посадових осіб органу виконавчої влади та органу місцевого самоврядування одного із районів у отриманні хабара. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Посадовці вимагали від місцевого жителя кошти у сумі 45 тисяч гривень за вирішення питання щодо виділення земельної ділянки площею 1 га та зміни її цільового призначення.

У ході проведення відповідних заходів правоохоронці задокументували факти передачі грошей у кілька етапів. Під час отримання останньої частини коштів одного із посадовців працівники УДСБЕЗ УМВС в області затримали «на гарячому».
Прокуратурою міста Кіровограда стосовно посадових осіб порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool