Посадовці Кіровоградської міської ради підвищують свою кваліфікацію

Жовтень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

Сьогодні, 24 жовтня, у Кіровоградській міській раді відбулося навчання посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Кіровоградської міської ради з вивчення нового Закону України «Про державну службу» та змін в чинному законодавстві з питань діяльності органів місцевого самоврядування, яке провели начальник відділу кадрової роботи Світлана Балакірєва та начальник юридичного відділу Олег Колюка.

Відкриваючи навчання, керуюча справами виконавчого комітету Кіровоградської міської ради Лідія Єльчанінова відзначила, що кожен працівник повинен усвідомлювати відповідальність, покладену на нього державою, за виконання своїх професійних обов’язків та в повній мірі володіти законодавчою базою для їх здійснення.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool