Поліцейські привітали волонтерів Кіровоградщини

Січень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

Очільник Нацполіції області Сергій Кондрашенко вручив нагороди та подякував представникам громадськості, які допомагають правоохоронцям і військовим, що несуть службу у зоні проведення АТО.

Зустріч з волонтерами, які прибули на захід з різних куточків Кіровоградщини, відбулася в Головному управлінні поліції області 22 січня.
- Сьогодні ми запросили вас, аби подякувати за невтомну працю та вже зроблені хороші справи, що допомагають нам боронити мир та спокій у країні. Ці нагороди – вони народні, «зароблені» хоробрими серцями, бажанням захистити свою землю та безмежною вірою у перемогу. Добра вам і благополуччя, щастя та достатку родинам, мирного неба над головою і всіляких гараздів, - зазначив Сергій Кондрашенко, звертаючись до присутніх.

За активну громадську позицію та вагомий внесок у справу захисту Батьківщини знаком народної пошани, орденом «Єдність та воля» були нагороджені Тетяна Бородіна, Володимир Гога, Сергій Михальонок та Володимир Рижков.
Медаль «За гідність та патріотизм» отримали Анатолій Адаменко, Геннадій Барановський, Ірина Бєлоконенко, Алла Горністова, Олександр Гуйван, Олександр Іщенко, Ірина Кабанова, Андрій Малик, Роман Кроть, Олександр Кузьмінський, Олександр Маковецький, Гоча Мдзінарашвілі, Микола Ніколенко, Михайло Нікулін, Володимир Підлубний, Наталія Салімова, Сергій Саусь, Наталія Тишкевич, Олександр Тороп, Сергій Цвень, Олександр Чалапчій, Оксана Червоная, Юрій Чорний, Галина Шалапко та Олег Яніцький.
Зі свого боку, від імені представників громадськості за службу у зоні АТО правоохоронцям подякувала Тетяна Бородіна: - Отримана мною нагорода дійсно народна і вона не тільки моя. Це подяка усім тим небайдужим кіровоградцям, які знаходили бодай найменшу можливість та допомагали нашим бійцям. Над цим працюватимемо і далі, адже в єдності – ми сила!

Тетяна Іванівна прийшла на урочисте зібрання разом з донькою та онуком, які підтримували її та раділи за свою маму і бабусю.
Так само була присутньою на зустрічі разом з маленьким сином та отримала нагороду Наталія Салімова. Жінка, що раніше мешкала на тепер окупованій території Донеччини, піклується про тих, хто зараз несе службу у зоні проведення АТО – на її рідній землі.

Наприкінці урочистостей зі словами привітань до волонтерів звернувся і голова обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ Валерій Шевчук.

Силами Профспілки для гостей було організовано святковий концерт від ансамблю «Офіцери» та інших колективів.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool