Побужський феронікелевий комбінат у 2014 році закуповуватиме електроенергію на пільгових умовах

Грудень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1119 | Коментарі: 0

На засіданні Уряду, що відбулося 18 грудня , було прийнято рішення про продовження дії Меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів України і електрометалургійними заводами, підписаного 5 лютого 2013р.

На засіданні Уряду, що відбулося 18 грудня , було прийнято рішення про продовження дії Меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів України і електрометалургійними заводами, підписаного 5 лютого 2013р.

Підготовленим Мінпромполітики документом передбачається збереження для електрометалургійних підприємств в 2014 році пільгових умов закупівлі та приєднання до Меморандуму Нікопольського заводу феросплавів та Побужського феронікелевого комбінату.

«Реалізація положень Меморандуму дозволить зберегти тільки на феросплавних заводах близько 13 тисяч робочих місць і забезпечить своєчасну виплату заробітної плати. Надходження до Державного та місцевих бюджетів становитимуть 170 млн.грн., а до Пенсійного Фонду – понад 350 млн.грн.», - сказав Міністр промислової політики України Михайло Короленко.

Нагадаємо, що підписання Меморандуму на початку цього року дозволило відновити роботу Запорізького та Стаханівського феросплавних заводів, які було зупинені у грудні минулого року через зменшення конкурентоспроможності їх продукції. Таким чином, у 2013 році були збережені робочі місця і в порівнянні з 2012 роком очікується збільшення середньоспискової чисельності на підприємствах більш ніж на 800 працівників.

За матеріалами прес-служби Мінпромполітики України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool