Пасажирські вагони Одеської залізниці підготовлено до осінньо-зимових перевезень

Жовтень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці до осінньо-зимових перевезень 2014-2015 років підготовлено 457 пасажирських вагонів, 425 з яких на електро- та комбінованному опаленні. Опалення вагонів розпочато з 15 жовтня 2014 р.

Пасажирські поїзди цілорічного курсування у зимовий період будуть експлуатуватися на електроопаленні, окрім п.686/685 сполученням Одеса-Ізмаїл та додаткових поїздів, які будуть призначені на Новорічні та Різдвяні свята 2015 року.
Усі пасажирські поїзди Одеської залізниці забезпечені зимовими ковдрами, на даний час в наявності 34 тис. 520 од., що задовольняє потребу пасажирів.
Усі вокзальні комплекси забезпечені протиожеледними засобами та інвентарем для прибирання снігу, проведено підготовку снігоприбиральної техніки, завершено роботи щодо підготовки енергетичного господарства, а також виробничих будинків та споруд. На сьогоднішній день підготовку вокзальних комплексів до осінньо-зимового періоду завершено.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool