Партизанськими стежками Чорного лісу

Вересень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

20-21 вересня десять вихованців ДЮКу «Старт» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради разом з педагогом-організатором Олегом Бочаровим у співпраці зі Знам’янським міським спортивно-технічним клубом Товариства сприяння обороні України (ДТСААФ) здійснили патріотично-туристичний похід «Партизанськими стежками Чорного лісу», присвячений 260-річчю міста Кіровограда та Дню партизанської слави.

Протягом пішого походу мандрівники вчилися орієнтуватися в лісі за допомогою карти, пересуватися заболоченою місцевістю, розпалювати багаття та готувати їжу на вогнищі.
Працівники Знам’янського міського спортивно-технічного клубу товариства сприяння обороні України (ДТСААФ) на чолі з Володимиром Колєбідінком провели заняття з підлітками по вивченню автомата АК-47, його розбиранню та збору, стрільби з нього у положенні стоячи, сидя та лежачи. «Юні патріоти» вшанували пам’ять загиблих партизан покладанням польових квітів та хвилиною мовчання біля пам’ятника «Партизанам Чорного лісу».
До своїх домівок підлітки повернулися з новим життєвим досвідом та сповненими почуттям патріотизму.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool