«Опозиційний блок» оприлюднив політичну платформу і список кандидатів у парламент

Вересень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

«Опозиційний блок» оприлюднив першу десятку кандидатів у народні депутати України для участі в нинішніх парламентських виборах.
Політичну силу «Опозиційний блок» очолив Юрій Бойко - екс-віце-прем'єр, досвідчений політик, топ-менеджер в енергетичній та промисловій сфері держуправління.

В першу десятку Партії також увійшли глава Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул, екс-голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, Президент Всеукраїнського єврейського конгресу, Глава партії ВО «Центр» Вадим Рабинович, Голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін, екс-генеральний директор «Азовсталі» Олексій Білий, депутат Верховної Ради України Нестор Шуфрич, Лідер партії «Україна - Вперед!» Наталія Королевська, голова комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтєєва, перший заступник голови Національного комітету партії розвитку України Микола Скорик.
«Опозиційний блок» - це партія миру, це наш заклик до мільйонів співгромадян об'єднатися і зберегти єдність країни і життя людей », - заявив лідер Юрій Бойко. Він підкреслив, що учасники блоку - це не партії, а окремі політики, мета яких - зберегти Україну, захистити її громадян і відновити мир на її землі.
«Україна сьогодні в надзвичайно тяжкому становищі з часів Другої світової війни», - йдеться в заяві лідера блоку. - «Ця влада з першого дня втрачає території, вона не здатна керувати країною і наполегливо штовхає її в економічну прірву: тотальне зубожіння людей, колапс економіки, параліч в енергетиці. Країну привели до того, що людська смерть перестала бути трагедією. Тепер це статистика, цинічна і нелюдська. Ця влада не бачить очевидних речей і не чує цілі регіони », - зазначив Ю.Бойко.
«Більш неефективної, брехливої і слабкої влади не було за всі 23 роки існування незалежної України», - йдеться в заяві лідера блоку. - «Наше завдання - змусити владу відповісти за свої дії перед народом і захистити наших громадян».
«Ми остаточно припинимо війну і відновимо Донецьку і Луганську області. Ми налагодимо діалог з сусідами. Це - запорука розвитку вітчизняного виробництва. Недалекість нинішнього керівництва призвела до зупинки сотень підприємств, пов'язаних багаторічними коопераційними зв'язками. Тисячі наших співгромадян втрачають роботу, зарплату », - заявив лідер блоку.
За його словами, «Опозиційний блок» має намір захищати інтереси української економіки: «Ніколи ще країна не була так беззбройна перед зимою. Нам пропонують повернутися в кам'яний вік - грітися біля багать і запасатися буржуйками. Але ми, на відміну від них, вміємо керувати державою. І ми не можемо стояти сьогодні осторонь. Ми забезпечимо тепло і світло в будинках українців. Ми збережемо робочі місця і захистимо інтереси української промисловості. Держава повинна зберегти для наших експортерів всі ринки», - акцентував Ю.Бойко.
Лідер політичної сили також заявив про готовність відстоювати інтереси всіх українців, незалежно від регіону їхнього проживання.
«На Південному Сході живуть українці. Без гідного і потужного представництва жителів Південного Сходу нова Верховна Рада не буде легітимною і не зможе об'єднати країну. І ми готові відстоювати думку наших громадян незалежно від регіону їх проживання », - підкреслив він.
«Опозиційний блок», за словами Юрія Бойка, бореться за єдність України, в якій голос кожного регіону буде почутий, і кожна область отримає права і повноваження. «Ми доб'ємося реальної децентралізації влади і розширимо права регіонів у тому обсязі, в якому це дозволить поліпшити там економічну і політичну ситуацію. Всі регіони отримають можливість вільно розпоряджатися більшою частиною своїх доходів. Тільки так ми збережемо країну єдиної і неподільної!», - підсумував лідер «Опозиційного блоку».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool