Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають працівників бібліотек

Вересень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1227 | Коментарі: 0

Шановні працівники бібліотек, дорогі читачі!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек. Сьогодні кіровоградські книгозбірні перетворились на сучасні інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського громадянського суспільства, сприяють вихованню всебічно розвинутих, освічених громадян. Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

Міський голова Олександр Саінсус
Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool