Одеську залізницю відзначено рейтингом популярності за вагомий внесок у розвиток соціальної сфери Південного регіону Україну

Грудень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 752 | Коментарі: 0

20 грудня 2013 року на урочистій церемонії нагородження лауреатів щорічного рейтингу популярності людей та подій півдня України «Народне визнання» за вагомий внесок у розвиток соціальної сфери Південного регіону України було вдруге нагороджено колектив Одеської залізниці.

Нагороду отримав заслужений працівник транспорту України, начальник залізниці Микола Луханін.
Начальник залізниці щиро подякував організаторам урочистостей за визнання трудових здобутків 50-тисячного колективу Одеської залізниці: «Приємно, що ви визнаєте наш внесок у розвиток соціальної сфери, адже дійсно цього року залізничники успішно вирішили ряд соціально значущих питань – сьогодні новосілля справляють 100 сімей залізничників в Херсоні, які безоплатно отримали нове житло. Щодо вирішення житлового питання наших працівників на наступний рік у нас настільки ж серйозні плани. Нагадаю, що цього року для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями на Одеському та Кіровоградському вокзалах відкриті спеціалізовані зали, а майже 30 станцій на залізниці стали доступніші для інвалідів. Закінчено капітальний ремонт Дорожньої дитячої клінічної лікарні. Почалося будівництво нового корпусу у дитячому оздоровчому таборі «ім. Л. Шевцової».
Дана церемонія проводиться вже 13 років поспіль. Організаторами проекту є відомі медіа-бренди – одеські редакції видань «Аргументи і факти в Україні», «Комсомольська правда в Україні», «Теленеделя», «Наш город», «Фаворит удачи». Переможці рейтингу популярності «Народне визнання» визначаються шляхом опитування серед 300-тисячної читацької аудиторії видань-організаторів проекту. За роки існування проекту його переможцями ставали понад 400 підприємств, закладів, засобів масової інформації та відомих особистостей.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool