Одеські залізничники завершили роботи на переїзді «під`їзна колія 12» станції Кавуни

Листопад 29, 2013 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

Протягом місяця працівники господарства сигналізації та зв’язку та господарства електропостачання виконували роботи для підвищення рівня безпеки руху на залізничному переїзді «під’їзна колія №12» станції Кавуни Знам’янської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці.

 Наразі зазначений переїзд вже введено в експлуатацію.
Працівники Помічнянської дистанції електропостачання виконали монтаж двох живлячих трансформаторних підстанцій для живлення переїзної автоматики, уклали 120 м низьковольтних кабельних ліній, виконали монтаж опор освітлення з енергозберігаючими світильниками та обладнали системи автоматичного керування зовнішнім освітленням.
Спеціалісти Помічнянської та Шевченківської дистанцій сигналізації та зв'язку розробили проектну документацію, виконали монтаж релейної та батарейної шафи переїзду, встановили маневрові світлофори та переїзні світлофори для автомобільного транспорту. На переїзних світлофорах застосовані сучасні світлодіодні головки для покращення видимості вогнів, що забороняють рух через переїзд. Також були виконані роботи з укладки кабелю та підключення кабелю до обладнання.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool