Одеські залізничники вшанували пам'ять загиблих працівників транспортної міліції

Жовтень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

23 жовтня 2012 року на території Управління Міністерства внутрішніх справ на Одеській залізниці відбулася церемонія відкриття пам’ятного знаку загиблим при виконанні службового обов’язку працівникам транспортної міліції.

Відкрив церемонію освячення пам’ятного знаку начальник Управління Міністерства внутрішніх справ на Одеській залізниці Сергій Карташов: «Робота у міліції передбачає ризик, але втрата наших колег – це трагедія для кожного з нас. Меморіальний камінь берегтиме вічну пам'ять про героїв, які забезпечили безпеку людей ціною власного життя та до кінця виконували свій обов’язок перед Батьківщиною».
Провів процедуру освячення пам’ятного знака протоієрей Миколай.
По закінченні богослужіння працівники Одеської залізниці та міліціонери поклали квіти до пам’ятного знаку, вшанувавши пам'ять загиблих.

*Довідка
Військовослужбовці внутрішніх військ на Одеській залізниці цілодобово забезпечують безпеку пасажирських та вантажних перевезень, несуть відповідальність за тисячі кілометрів залізничних шляхів, залізничні вузли, станції, зупиночні платформи та інші об`єкти, що знаходяться в зоні оперативного обслуговування Управління.
Імена загиблих працівників:
ст. лейтенат міліції Л.І. Сухоребрий,
ефрейтор міліції І. К. Волянський,
ст. сержант міліції М. О. Голуб,
мол. сержант міліції І. В. Колесніков,
ст. лейтенант міліції В. О. Шаповалов.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool