Одеські залізничники відремонтують 30 км колії

Квітень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

До початку сезону літніх пасажирських перевезень одеські колійники планують відремонтувати 30 км колії.

Середнім видом ремонту колійники відремонтують 20 км та комплексно-оздоровчим ремонтом – 10 км. Також укладуть 12 км старопридатних рейок. Крім того планується замінити три комплекти стрілочних переводів новими та відремонтувати середнім ремонтом 10 комплектів по станціях Одеса-Західна, Помічна, Седнівка, Веселинове, Людмилівка та Пост 30 км.
Наразі колійники Одеської залізниці виконують середній ремонт 20 км колії у найважливіших напрямках ім. Т. Шевченка – Миронівка, Кропивницька – Долинська, Колосівка – Одеса, Чорноморська – Берегова та Вапнярка – Одеса.
Працівники колійних машинних станцій Знам’янка та Снігурівка разом з виконанням середнього ремонту колії на дільниці Кропивницька – Осикувата проводять роботи з відновлення зрівнювальних прольотів у об’ємі 2 км.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool