Одеські залізничники успішно виконали план 2015 року з капітально-колійних робіт

Січень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 655 | Коментарі: 0

Служба колії регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» підбила підсумки роботи за 2015 рік.

Згідно зі звітом про виконання капітально-колійних робіт одеські залізничники оздоровили різними видами ремонту 318,5 км колії, в тому числі було виконано капітальний ремонт 58,1 км колії та замінено рейки на 54,8 км.

Відразу по декількох видах ремонтних робіт колійники відзвітували про надпланове виконання. Так, роботи з середнього ремонту колії при плановому завданні 100 км виконано 127 км – 127%, комплексний оздоровчий ремонт при плані 50 км виконано 59 км – 118%. Крім того, було модернізовано 7,9 км колії, реконструйовано 1,6 км колії та проведені роботи з посиленого середнього ремонту 10,1 км колії.

Також було замінено 80 комплектів стрілочних переводів та 41 комплект залізобетонних брусів. Колійники здійснили середній ремонт 51 комплекту стрілочних переводів при плані 30.

Найбільш масштабні роботи проводилися на ділянці Миронівка – Т.Шевченко на Черкащині, а також по станції Чорноморська.
Окремо слід визначити, що досягненням колійників Одеської магістралі в 2015 році стала реалізація третього етапу проекту державно-приватного партнерства Одеської залізниці та ТОВ «ТІС». Цей етап полягав в будівництві другої колії перегону роз’їзд 12 км – роз’їзд 18 км та двох приймально-відправних колій станції 24 км дільниці Чорноморська – Берегова. Загалом одеськими залізничниками було збудовано 6,9 км колії.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool