Одеські залізничники підбили підсумки виконання колективного договору

Жовтень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

За 8 місяців поточного року на Одеській залізниці перевезено на 1,7% більше вантажів, ніж за аналогічний період минулого року та на 2,3% більше запланованого.

На 9,4% до рівня минулого року збільшилися перевезення експортних вантажів. За іншими видами перевезень зафіксовано падіння обсягів відносно рівня минулого року. За вказаний період послугами залізниці скористалися 28,4 млн. пасажирів, що менше минулорічного показника на 11,9% і менше планового завдання на 6,4%. Крім того, за словами начальника служби кадрової та соціальної політики Юрія Гоголенка, значне падіння обсягів перевезень і недоотримання доходів у поточному році не вплинуло на виконання зобов’язань по колективному договору – ці витрати становили близько 605 млн. грн. Окрім того за досягнутим рівнем середньомісячної заробітної плати Одеська залізниця посідає перше місце серед інших залізниць України протягом червня, липня та серпня.
Про це стало відомо в ході конференції трудового колективу Одеської залізниці, де обговорювалися питання виконання колективного договору за 8 місяців поточного року. Конференція відбулася 9 жовтня 2014 року у актовій залі Управління Одеської залізниці. У роботі конференції взяли участь начальник Одеської залізниці Віктор Фрунза, голова Дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко, перший заступник голови Дорожнього комітету профспілки Ігор Соловйов, начальник служби кадрової та соціальної політики Юрій Гоголенко, начальники служб, дирекцій залізниці, голови територіальних комітетів профспілки та інші. Залізничники та представники профспілкових організацій традиційно обговорювали важливі питання збереження пільг, соціальних гарантій працівників магістралі та важливість належної організації умов праці за умов загального зниження виробничих показників підприємства.
Особливу увагу керівників та профспілкових лідерів начальник Одеської залізниці Віктор Фрунза звернув на питання актуальності омолодження колективу залізниці і важливості індивідуального підходу до кожного працюючого пенсіонера.
За звітній період, незважаючи на об’єктивні труднощі, що негативно вплинули на роботу Одеської магістралі, адміністрації вдалося зберегти стабільність у роботі колективу і цим реалізувати більшість запланованих завдань у виробничій та фінансово-економічній діяльності, забезпечити трудові і соціальні гарантії, встановлені колективним договором для працівників і ветеранів.

*Довідка
Нагадаємо, що звіти адміністрації залізниці та Дорожнього комітету профспілки щодо виконання зобов’язань колективного договору обговорюються двічі на рік: за поточними результатами роботи та річними. Під час заходу представники структурних підрозділів – делегати конференції обговорюють важливі питання щодо виконання зобов’язань колективного договору. На конференцію запрошують керівництво структурних підрозділів та галузевих служб для оперативного усунення допущених недоліків та організації подальшої роботи.
По завершенні обговорення питань, внесених до порядку денного засідання робочої комісії, до колективного договору можуть бути внесені певні зміни і доповнення, які затверджуються на конференції трудового колективу залізниці.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool