Одеські залізничники активно застосовують новітні методи технічного навчання

Жовтень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

На Одеській залізниці з 2011 року впроваджено один з передових, сучасних напрямків проведення технічних занять у формі відеоконференцій (вебінарів).

 Представники галузевих служб, структурних підрозділів, використовуючи Інтернет-технології, можуть у режимі реального часу заслухати доповіді колег, переглянути демонстраційні матеріали, поставити доповідачеві уточнюючі запитання. Проведення технічних занять у режимі відеоконференцій дозволяє заощадити кошти на відрядженнях працівників, забезпечити швидке та якісне навчання за рахунок підвищення рівня сприйняття матеріалу, знаходити спільні техніко-технологічні вирішення питань.
Важливо й те, що подібне заняття можна переглянути повторно (наприклад, у разі відсутності когось з колег або для уточнення певних моментів).
У поточному році було проведено ряд тематичних відеоконференцій за участю головних інженерів дирекцій залізничних перевезень, служб і структурних підрозділів та причетних фахівців залізниці з питань енерго- та ресурсозбереження. Зокрема, слухачі вже дізналися про впроваджені заходи ресурсозбереження в структурних підрозділах вагонного господарства, про порядок розрахунку норм витрат паливно-енергетичних ресурсів, про особливості експлуатації свинцево-кислотних акумуляторів тощо.
Окрім відео конференцій за участю представників дирекцій залізничних перевезень прогресивний досвід організації технічних занять (вебінарів) використовують працівники ревізорського апарату залізниці, служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд, служб охорони праці, вагонного господарства та інші.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool