Незаконно встановлені МАФи у Кіровограді будуть примусово демонтовані

Січень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1804 | Коментарі: 0

Незаконно встановлені тимчасові торгівельні споруди по вулиці Преображенській напроти дитячої обласної лікарні павільйони «Хот-Дог” і «Сладкая лавка» будуть демонтовані.

Таке рішення прийняв виконавчий комітет Кіровоградської міської ради сьогодні, 26 січня, враховуючи висновки комісії з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності.

Своїм рішенням виконком визначив для власників тимчасових споруд строк для добровільного їх демонтажу з приведенням земельної ділянки у належний стан, з відновленням благоустрою. Термін доброї волі складатиме 15 робочих днів з моменту публікації даного рішення на офіційному сайті Кіровоградської міської ради в мережі Інтернет (http://kr-rada.gov.ua) та у найближчому номері офіційного вісника Кіровоградської міської ради “Вечірня газета».

Управління містобудування та архітектури повинно надіслати прийняте рішення власникам павільйонів рекомендованим листом з повідомленням про вручення та повідомити їх про дату демонтажу у разі відмови зробити це самотужки.

Управління виступить також організатором примусового знесення торгівельних точок, а безпосередній демонтаж здійснять комунальні підприємства “Міськсвітло”, “Теплоенергетик”, “Кіровоградська аварійно – диспетчерська служба”, “Кіровоград – Універсал 2005”.
- Ми попереджали усіх власників МАФів у Кіровограді про необхідність дотримання законодавства, - наголосив під час засідання виконкому міський голова Андрій Райкович. – Час діалогу спливає. Усі законослухняні власники павільйонів добровільно оформили всі дозволи і всю належну документацію і погодилися власними силами перенести свої торгівельні споруди в інше, визначене місце. З тим, щоб напроти дитячої обласної лікарні були облаштовані такі необіхідні для закладу зупинка громадського транспорту і паркінг для автомобілів, на яких привозять хворих дітей.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool