Необережність жителів Кіровоградщини з вогнем приводить до пожеж

Листопад 10, 2014 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

Пожежі, причиною яких стала необережність з вогнем, тричі траплялися на території області протягом минулої доби.

Так, в Олександрії господарка не догледіла за багаттям, у якому спалювала сухе листя. У вітряну погоду вогонь швидко перекинувся на господарчу споруду, що розташована поруч. Зрозумівши, що самотужки не впорається з пожежею, господарка зателефонувала за номером «101», а рятувальники прибули на місце події та оперативно загасили займання.
Наслідки необережності з вогнем подолали рятувальники і в селищі Гірничому обласного центру. Про пожежу гаража в кооперативі «Геолог» повідомив до Служби порятунку охоронець. Як з’ясувалося, неподалік загорілася суха трава, звідки полум’я перекинулося на гараж. Завдяки професійним діям рятувальників пожежа не завдала значних збитків. Також у Кіровограді по вул.Кримській було ліквідовано загоряння 20 м кв сухої трави, виникло воно через необережно кинутий кимось недопалок або сірник.
Шановні жителі області! Звертаємося до вас з переконливим проханням – не спалювати сміття на відкритих територіях та поблизу будинків. Будьте обережні з вогнем!
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool