Надзвичайні події в Кіровоградській області з 5 по 8 жовтня 2012 року

Жовтень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1035 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

5 жовтня у с. Шарівка Олександрійського району поблизу залізничної станції виявлено 1 мінометну міну калібру 50 мм, 2 гранати РГД-33, 35 артилерійських снарядів калібру 45 мм. 6 жовтня групою піротехнічних робіт АРЗСП ТУ МНС в області виявлені боєприпаси знешкоджено.
В Олександрії по вул. Червонокозачій рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири, а по пр.Леніна вилучено з каналізаційного колектора собаку.
6 жовтня у с. Злинка Маловисківського району пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 4 м2 домашніх речей в домоволодінні 78-річної пенсіонерки. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем при курінні 55-річного сина господарки. Завдяки оперативним діям рятувальників вогонь не поширився на решту площі будинку та на господарчу будівлю.
В Олександрії пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 4 м2 домашніх речей та 48 м2 шиферної покрівлі житлового будинку 62-річного місцевого жителя, якого з діагнозом отруєння чадним газом доставлено до реанімаційного відділення ЦМЛ в стані середнього ступеня важкості. До пожежі призвело коротке замикання електромережі.
У с. Суботці Знам′янського району ліквідовано пожежу 40 м2 шиферної покрівлі літньої кухні в домоволодінні 75-річної місцевої жительки. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
У м. Знам′янка рятувальниками ліквідовано пожежу моторного відсіку двигуна автомобіля «ВАЗ-2102», який належить 41-річному чоловіку. Причина пожежі встановлюється.
7 жовтня у Кіровограді по вул. Комарова рятувальниками ліквідовано пожежу 200 м2 покрівлі будівлі столярної майстерні, що не експлуатується. Причина пожежі встановлюється.
У смт Знам′янка–Друга ліквідовано пожежу господарчої споруди в домоволодінні 76-річної місцевої жительки. Причина пожежі встановлюється.
Поблизу с. Йосипівка Вільшанського району рятувальниками ліквідовано пожежу автомобіля «ВАЗ-2101», який належить 57-річному чоловіку. Причина пожежі встановлюється.
У смт Олександрівка виникла пожежа 5 м2 домашніх речей в приватному житловому будинку. Причина пожежі встановлюється.
У м. Мала Виска через коротке замикання електромережі виникла пожежа 10 м2 покрівлі приватного житлового будинку.
У Кіровограді по вул. Мотокросній ліквідовано пожежу 4 м2 покрівлі надвірної споруди на території приватного домоволодіння 52-річної місцевої жительки. Причина займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення чоловіком господарки.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири за чотирма адресами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool