Начальник Одеської залізниці привітав дітей залізничників із Новим Роком

Грудень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

Начальник Одеської залізниці Микола Луханін привітав із Новорічними святами дітей залізничників, які напередодні та під час новорічних свят лікуються у Дорожній дитячій клінічній лікарні.

Вітаючи малюків Микола Луханін побажав їм скорішого одужання, зазначивши що, залізниця ніколи не забуває про них і робить усе можливе для того, щоб перебування у лікарні найдорожчих серцю пацієнтів було максимально комфортним.
Головний лікар Лариса Ківенко від імені батьків подякувала керівництву залізниці за увагу та піклування про відомчу оздоровницю. Адже колись похмура будівля лікарні після ремонту стала тішити погляд яскравими барвами та чистотою.
Під час святкового заходу дітлахи підготували пісні, віршики для того, щоб своїм виступом запросити в гості діда Мороза та Снігуроньку. Після урочистої обіцянки дітей якомога скорше одужати і пильно слідкувати за своїм здоров’ям, Дід Мороз роздав дітлахам подарунки.
Добра традиція відвідування керівництвом залізниці дітей у лікарні напередодні свята існує вже не перший рік і неабияк заряджає їх позитивними емоціями!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool