На переїздах Одеської магістралі з вини водіїв сталося 6 ДТП

Серпень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

За 7 місяців поточного року на переїздах, розташованих у межах обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця», з вини водіїв автотранспорту сталося 6 випадків дорожньо-транспортних пригод.

Найбільшу кількість ДТП зафіксовано у Одеській області – 4 випадки та ще 2 - у Кіровоградській.

Найскладнішою дорожньо-транспортною пригодою за цей період трапилася подія 10 квітня 2019 року на перегоні Плетений Ташлик – Новоукраїнка. Тоді 22-річний водій автомобілю Chevrolet Aveo, незважаючи на заборонне показання світлової та звукової сигналізації, виїхав на переїзд, де був збитий вантажним поїздом, що рухався зі швидкістю 70 км/год. Водій дістав травм, несумісних з життям.

Внаслідок ДТП було затримано 9 поїздів на час, понад одну годину кожний, у тому числі два приміських поїзда, у кожному з яких слідувало понад тисячу пасажирів.

Причинами всіх ДТП на залізничних переїздах є грубі порушення правил дорожнього руху, поспішність і необачність водіїв автотранспортних засобів.

Залізничники вкотре закликають водіїв автотранспорту бути уважними та обережними на залізничних переїздах, не ризикувати власним та чужим життям! Помилки на залізничному переїзді становлять серйозну загрозу та можуть призвести до великої кількості постраждалих, пошкодження транспортних засобів, значних матеріальних збитків через тимчасове припинення руху на окремих дільницях залізниці та інших непередбачуваних наслідків.

Одеською залізницею постійно вживаються заходи щодо підвищення безпеки руху поїздів і автотранспорту на переїздах, але уникнути трагедії та зберегти життя можна, якщо водії будуть суворо дотримуватися правил, зокрема, розділу «Проїзд залізничних переїздів».

Особиста відповідальність та суворе дотримання Правил дорожнього руху поблизу об’єктів залізничної інфраструктури є надзвичайно важливим!

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool