На Одеській залізниці вміють надавати допомогу в небезпечних умовах

Жовтень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 822 | Коментарі: 0

27 жовтня 2014 року в актовому залі Дорожньої клінічної лікарні Одеської залізниці проведено тренінг-семінар з виживання та надання домедичної допомоги при невідкладних станах в умовах недоступності кваліфікованої медичної допомоги за програмою «Рятувальник першого контакту».

Ініціатором проведення заходу стала Державна адміністрація залізничного транспорту України. Головна мета заходу – підвищити рівень знань щодо збереження здоров’я і життя залізничників, працівників медичних закладів в небезпечних умовах при особливих обставинах, а також сформувати у співробітників галузі відповідних знань, відпрацювати моделі безпечної поведінки шляхом проведення активної навчально-профілактичної роботи.
Необхідним навичкам працівників медичних закладів навчав експерт – консультант ОБСЕ з питань виживання в особливо небезпечних умовах, професійний рятувальник з 30-річним досвідом роботи Володимир Цвирко.
Слухачами семінару стали медики – завідувачі поліклінік та дорожніх лікарень, цехові лікарі, лікарі-хірурги, лікарі-анестезіологи та інші працівники.
Подібне навчання цього ж дня було проведено для працівників пасажирського вагонного депо Одеса-Головна.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool