На Кіровоградщині зросла кількість бажаючих здійснити митні процедури

Грудень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

На обліку в Кіровоградській митниці Міндоходів перебуває 491 учасник зовнішньоекономічної діяльності. З початку 2013 року експортно-імпортні операції здійснювали 395 суб’єктів, з них 124 акредитовано в інших митницях.

У минулому році з інших областей здійснювали митне оформлення на Кіровоградщині 102 суб’єкта, що на 22% менше, ніж у цьому році.
Як зазначив начальник Кіровоградської митниці Міндоходів Павло Скальський під час зустрічі з регіональним бізнесом, одним із спрощень у митному оформленні товарів є можливість здійснення зовнішньоекономічних процедур у будь-якому митному органі на території України, що сприяє прискоренню процесу здійснення експортно-імпортних операцій, а також мінімізує часові та фінансові витрати суб’єктів господарювання.
Слід зазначити, що перед тим як розпочати зовнішньоекономічну діяльність суб’єкту слід встати на облік в митному органі Міндоходів за своїм місцезнаходженням згідно з випискою з Єдиного державного реєстру. Радимо пройти дану процедуру заздалегідь.
Звертаємо увагу, що порядок акредитації в митних органах визначено наказом Міністерства фінансів України від 30.05.2012 №634 «Про встановлення порядку обліку осіб, які здійснюють операції з товарами».

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool