На Кіровоградщини затримали автомобіль, водій якого перевозив рідину невідомого походження

Жовтень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Днями близько 21:00 працівники ВДАІ з обслуговування Устинівського району під час патрулювання зупинили автомобіль ВАЗ 21011, під керуванням 49-річного водія.

Днями близько 21:00 працівники ВДАІ з обслуговування Устинівського району під час патрулювання зупинили автомобіль ВАЗ 21011, під керуванням 49-річного водія.Під час перевірки документів та огляду салону автомобіля, працівники ДАІ виявили на задньому сидінні пластикові ємності з прозорою рідиною невідомого походження, схожою на спирт. Водій не надав жодних документів на вантаж, який знаходився у салоні автомобіля, тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу Устинівського РВ УМВС в області для подальшого з’ясування обставин.
У результаті проведення огляду автомобіля вантаж, а саме: 44 пляшки об’ємом 2 літри та 2 пляшки об’ємом 6 літрів невідомої речовини, вилучений та направлений на подальше дослідження.
За даним фактом проводиться перевірка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool