На Кіровоградщині засудженні почали виготовляти сучасні види меблів

Жовтень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

Нещодавно засуджені Петрівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області (№ 49) почали виготовляти сучасні види меблів. М’які дивани поповнили асортимент меблів, що виготовляють засуджені. Нові меблі є технічно складними, сучасними та привабливими для замовників.

«Меблі – одні з найважливіших товарів народного споживання. Вони відіграють велику роль в організації побуту, відпочинку та праці. Покращення якості та підвищення рівня споживних властивостей меблевих виробів – важливий фактор підвищення конкурентоспроможності майстерні Петрівської виправної колонії № 49», – зазначив начальник установи Едуард Кущ.
Сучасні технології, що залучаються у виробничі процеси, сприяють підвищенню продуктивності праці та якості кінцевого продукту. Наявність меблевих виробів, виготовлених із найсучасніших сировинних матеріалів та комплектуючих без перебільшення сприяють виходу на якісно новий рівень майстерні .
Засуджені все виробляють своїми руками та за допомогою спецустаткування. Продукція виготовляється вручну зі справжнього дерева. У звичайних магазинах ціна буде удвічі , а то і втричі вища.

Наталія Бурлак,
Петрівська виправна колонія (№49) управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool