На Кіровоградщині за необдумані вчинки підліткам доведеться нести відповідальність

Жовтень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1185 | Коментарі: 0

Житель районного центру, який нещодавно позбувся транспортного засобу, проходячи однією з вулиць міста, помітив мопед схожий на свій.

Не розгубившись, чоловік натиснув кнопку іммобілайзера. Протиугінний пристрій спрацював і двигун затих. Потерпілий підійшов до хлопця та одразу ж запитав, звідки у того з’явився засіб пересування. Не почувши конкретної відповіді, світловодчанин запідозрив неповнолітнього у крадіжці і зателефонував до міліції.
У подальшому правоохоронці встановили причетність до кримінального правопорушення ще двох підлітків. Більше того, з’ясувалося, що протягом місяця юні крадії поцупили кілька мопедів, які власники залишали без нагляду поряд з під’їздами будинків. Іноді неповнолітні каталися на чужих мопедах, згодом планували розібрати їх і продати як запчастини.
Під час проведення слідчих дій працівники міліції виявили та вилучили 5 викрадених транспортних засобів, які хлопці «зберігали» у підвалі.
– За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – розповів начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок. – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту до шести місяців або обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років. Триває розслідування.
За матеріалами Світловодського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool