На Кіровоградщині з отруєнням грибами госпіталізовано 4 людей

Жовтень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1333 | Коментарі: 0

10 жовтня до центральної районної лікарні у смт Олександрівка з діагнозом отруєння грибами госпіталізували 4 осіб. Троє з них – жителі Олександрівки, один – з с.Красносілка Олександрівського району.

Як з’ясувалося, 61-річний житель с.Красносілка напередодні приготував гриби, яких назбирав вихідними у лісі. Серед опеньків трапилися і отруйні гриби, які чоловік помилково вважав за їстівні. На ранок з’явилися симптоми отруєння і він зателефонував до «швидкої». За подібних обставин отруїлися грибами і троє жителів Олександрівки. 45-річний чоловік разом з 43-річною жінкою та сусідом назбирали у лісі опеньків. Від приготованої страви відчули нудоту та погіршення самопочуття. Каретою «швидкої» хворих госпіталізували до центральної районної лікарні.
Наразі стан постраждалих середнього ступеня важкості.
МНС закликає громадян не споживати у їжу дикорослих грибів та купувати їх лише у спеціалізованих точках продажу.
 

ТУ МНС  Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool