На Кіровоградщині виникло 5 пожеж різного характеру

Серпень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 470 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі та за його межами.

Так, двічі гасили займання бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія. 11 серпня о 17:33 надійшов виклик з смт Олександрійське, де загорілось 2 м2 сміття у підвальному приміщенні двоповерхової будівлі, що не експлуатується. Пожежу було ліквідовано о 17:48. У с. Світлопіль Олександрійського району о 17:56 виникла пожежа 50 м2 сінника та 3 тонн сіна на території приватного домоволодіння. Рятувальниками 2-го ДПРЗ м. Олександрія та МПК с. Нова Прага о 18:37 пожежу було локалізовано та о 21:52 ліквідовано.

12 серпня 02:02 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у м. Новомиргород, де загорілось 10 м2 покрівлі господарчої споруди та 5 м2 речей господарського вжитку на території приватного домоволодіння. Рятувальниками 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород о 02:35 займання було локалізовано та о 02:55 – ліквідовано.
Крім того, бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький ліквідували пожежу 1,5 га пожнивних залишків зернових культур на території Созонівської сільради та вогнеборці 13-ї ДПРЧ м. Голованівськ загасили 10 м2 пожнивних залишків пшениці у с. Капітанка Голованівського району.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool