На Кіровоградщині вилучили грального обладнання на суму у понад півмільйона гривень

Грудень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 917 | Коментарі: 0

У 2009 році набув чинності Закон України «Про заборону грального бізнесу в Україні», але і донині працівники органів внутрішніх справ Кіровоградської області продовжують виявляти факти незаконної діяльності гральних закладів на території регіону.

Так, з початку поточного року правоохоронці Кіровоградщини відкрили 20 кримінальних проваджень за ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. 16 особам повідомлено про підозру у скоєні відповідних кримінальних правопорушень.
Загалом у зловмисників вилучено 152 одиниці грального обладнання, у тому числі 92 гральні автомати, 52 одиниці комп’ютерної техніки та 8 покерних столів на суму у понад 600 тисяч гривень.
За участь в організованих без дозволу азартних іграх (ст. 181 КУпАП) до відповідальності притягнено 12 правопорушників, яким судами винесене попередження.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool