На Кіровоградщині в житловому секторі селища Добровеличківка провели роз’яснювальну роботу

Серпень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 714 | Коментарі: 0

14 серпня з метою запобігання пожежам впродовж пожежонебезпечного періоду та попередження загибелі і травмування людей на них, співробітники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та Добровеличківського районного відділу провели відпрацювання житлового сектора селища міського типу Добровеличківка.

Щоб привернути увагу власників приватних домоволодінь до проблеми забезпечення пожежної безпеки їхніх помешкань та відповідального ставлення до збереження свого життя і життя своїх близьких, свого майна, рятувальники провели бесіди та вручили листівки з основними правилами безпечного користування електричними та газовими приладами, через необережне користування якими найчастіше виникають пожежі. Також вказали на існуючі недоліки в приватних будинках та розповіли, як їх усунути. Закликали пильнувати дітей, дбати про їхню безпеку та навчати правилам поведінки у надзвичайних ситуаціях.

Під час спілкування з жителями районного центру рятувальники також дали рекомендації, як поводитись у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, зокрема боєприпасів часів Другої світової війни.

Прес-служба У ДСНС в області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool