На Кіровоградщині у селищі Оникієве відбулася рейдова перевірка

Липень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 674 | Коментарі: 0

26 липня профілактичне відпрацювання житлового сектору с. Оникієве Маловисківського району провели фахівці Маловисківського районного відділу та працівники Управління ДСНС в області.

Жителям села нагадали про обережність з відкритим вогнем – зазначили, що забороняється спалювати сміття ближче ніж за 15 метрів від будівель.

У суху вітряну погоду таке господарювання може призвести до пожежі поруч розташованих споруд. Також громадянам нагадали про обережність під час паління, адже тліючий недопалок чи сірник можеж спричинити пожежу як у житловому будинку, так і на відкритій території.

Особливу увагу рятувальники звернули на безпеку дітей під час літніх канікул – батьків закликали завжди цікавитися їх місцезнаходженням, а під час відпочинку на березі річки чи ставка не випускати малечу з поля зору. У теплу пору року трапляються випадки виявлення боєприпасів часів Другої світової війни, тому громадян попередили, що про предмети, схожі на вибухонебезпечні, необхідно негайно повідомляти за номером «101» та ні в якому разі не торкатись їх, не переносити та не піддавати впливу вогню.

Працівники пожежно-рятувальної служби надали селянам застережні листівки, які завжди стануть у нагоді, щоб згадати правила безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool