На Кіровоградщині серед населення провели роз’яснювальну роботу

Серпень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 504 | Коментарі: 0

5 серпня рятувальники Добровеличківського районного відділу Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед місцевого населення.

Фахівці Служби порятунку навчили перехожих на вулицях, як запобігти пожежі в житловому секторі.

Загалом такі заходи рятувальники проводять постійно, адже основна їх мета – не лише не допустити виникнення пожеж, а й сформувати у громадян свідоме ставлення до необхідності дотримання елементарних правил безпеки у повсякденному житті.

У першу чергу, під час зустрічей рятувальники звернули увагу громадян на правила експлуатації електроприладів. Вогнеборці пояснили людям, чому не варто перевантажувати електромережу, вмикаючи велику кількість приладів одночасно, наскільки важливо користуватися тільки справними електроприладами, не залишати їх увімкненими без нагляду чи при виході дому. Для підтвердження своїх слів рятувальники навели людям приклади пожеж, котрі трапилися у житловому секторі району з початку року.

Окрім цього, рятувальники поінформували громадян про небезпеку розкладання багаття на присадибних ділянках. Фахівці «Служби 101» пояснили, що такі пожежі можуть загрожувати перекиданням на житлові будинки і господарські споруди. Людська необачність при користуванні відкритим вогнем на подвір’ї може завдати значних збитків. Тому рятувальники закликали своїх співрозмовників завжди стежити за відкритим вогнем, не залишати розпалене багаття та в жодному разі не дозволяти дітям розпалювати вогонь, підходити близько до вогнища тощо.

Для кращого засвоєння правил безпеки, яких під час профілактичної роботи фахівці рятувальної служби навчили людей, громадянам вручили листівки на протипожежну тематику.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool