На Кіровоградщині рятувальники отримали новий пожежний автомобіль (ФОТО)

Липень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 1120 | Коментарі: 0

25 липня начальник Управління ДСНС у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк виконав почесну та приємну місію: передав від ДСНС України ключі від нового пожежно-рятувального автомобіля «МАЗ» керівнику Знам’янського міськрайвідділу У ДСНС в області.

Завдяки програмі оновлення парку пожежно-рятувальної техніки підрозділів ДСНС України, відсьогодні знам’янські рятувальники забезпечуватимуть ще більш оперативне реагування на НС та НП на новому автомобілі.

Передаючи ключі від автомобіля, Віталій Миронюк зазначив, що кожен такий автомобіль «МАЗ» вдвічі ефективніший, ніж «ЗІЛ», адже вдвічі більше доставляє води до місця пожежі, інтенсивніше здійснює подачу вогнегасних речовин, має значно більший запас піноутворювача та при цьому економніше витрачає пальне.

Загалом нові пожежні автомобілів на базі шасі «МАЗ» обладнані тепловізорами, електричними генераторами, індивідуальними дихальними апаратами, пожежними рукавами, мотопомпою, потужними водяними насосами, компресорами для підкачки шин та пневматичних подушок. У комплекті також – електрична підстанція й башта освітлення. За її допомогою можна освітити місце надзвичайної події. Також у комплекті – бензопила, дискоріз та порошкові вогнегасники. Автомобілі оснащені передньою лебідкою, що дає змогу під час ДТП витягувати автівки.

Прес-служба У ДСНС в області

Кіровоградщині рятувальники отримали новий пожежний автомобіль

Кіровоградщині рятувальники отримали новий пожежний автомобіль

Кіровоградщині рятувальники отримали новий пожежний автомобіль


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool