На Кіровоградщині ревнивий чоловік вбив жінку

Жовтень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

В одному із сіл на ґрунті ревнощів 50-річний місцевий мешканець під час сварки наніс жінці декілька ударів в живіт. У подальшому тілесні ушкодження призвели до смерті потерпілої, адже вона не отримала допомоги вчасно.

До працівників міліції зателефонував чоловік, який повідомив про те, що його 43-річна співмешканка померла. На місце події була направлена слідчо-оперативна група для з’ясування усіх обставин смерті.
Правоохоронці встановили, що кілька днів тому між подружжям виникла сварка, в результаті якої співмешканець близько 10 разів ударив свою жінку в живіт. Після того, протягом деякого часу чоловік до лікарні не звертався, а лікував потерпілу вдома самостійно.
Коли жінка померла, зловмисник вирішив зателефонувати до правоохоронців, так як вважав, що причиною смерті стало отруєння, а не його «виховні» заходи.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), - розповідає начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий. – За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
За матеріалами Знам’янського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool