На Кіровоградщині проводять перевірки стану шкіл області

Серпень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

До початку нового навчального року, протягом липня-серпня, інспекторський склад Управління ДСНС проводить перевірки у загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладах з метою контролю за дотриманням вимог пожежної та техногенної безпеки, а також спілкується з освітянами щодо профілактики надзвичайних подій.

Наразі провели таку роботу інспектори Світловодського міськрайвідділу У ДСНС в області.

Загалом під час відпрацювань рятувальники перевіряють наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, утримання у належному стані шляхів евакуації з приміщень навчальних закладів, стан утримання електрогосподарства та справність внутрішнього протипожежного водогону.

Додатково з працівниками навчальних закладів проводяться інструктажі щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Крім того, фахівці У ДСНС в області розповсюджують тематичні листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності та наочні агітаційні матеріали для оновлення в закладах освіти куточків безпеки.

Подібна профілактична робота проводиться по всій території Кіровоградщини, аби гарантувати всім учасникам навчального процесу безпечні умови під час перебування у школах.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool