На Кіровоградщині провели спільний рейд

Листопад 18, 2014 | Новини | Переглядів: 917 | Коментарі: 0

17 листопада, кримінально-виконавча інспекція Новомиргородського району разом з дільничними інспекторами міліції, здійснили рейд за місцем проживання підоблікових, в тому числі і неповнолітнього, який перебуває на обліку інспекції.

Головна ціль рейду – це контроль за умовами проживання батьків неповнолітньої дитини, перевірка умов виховання та утримання неповнолітніх дітей.
З матір’ю неповнолітньої дитини, який перебуває на обліку кримінально-виконавчої інспекції, була проведена бесіда про те, щоб вона разом із сім’єю більше часу приділяли своїм дітям, підтримували їх, допомагали у навчанні та не забували про свої обов’язки перед дітьми, крім того, метою даного заходу було встановлення кола оточення та виявлення осіб, що негативно впливають на поведінку засудженого.
Інколи потрібно більше уваги приділяти батькам неповнолітніх, оскільки деякі з них, поклавши на себе обов’язки опікувати дітей, самі потребують допомоги.

Сергій Зарудній, Маловисківський МВ КВІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool