На Кіровоградщині провели роз’яснювальну роботу щодо пожежної безпеки у побуті

Серпень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 535 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини не припиняють проводити профілактичні бесіди з населенням області з метою роз’яснення правил пожежної безпеки у побуті.

6 серпня відпрацювання провели фахівці Гайворонського районного підрозділу Управління ДСНС в області.

Громадянам пояснили, що від найменшої іскри або недопалка може виникнути пожежа. Розповіли, які правила пожежної безпеки допоможуть громадянам уникнути лиха. Також фахівці Служби порятунку не оминули питання безпеки при користуванні побутовими електричними та газовими приладами, без яких неможливо уявити своє життя. Перевантаження електричних мереж, особливо при несправній електричній мережі, є чи не найпоширенішою причиною, яка може призвести до пожеж у житловому секторі.
Крім пожеж, часто трапляються й випадки виявлення застарілих боєприпасів часів Другої світової війни на території населених пунктів та поблизу них. Такі знахідки продовжуть становити велику небезпеку для оточуючих і через десятки років. Тому роз’яснення, як правильно діяти та куди телефонувати з повідомленням про підозрілий предмет, не було зайвим. На завершення розмови громадянам було надано листівки з нагадуванням, як діяти в екстремальних ситуаціях та номерами телефонів екстрених служб.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool