На Кіровоградщині прокуратура вимагає скасувати рішення щодо незаконної передачі земель

Листопад 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

Прокуратурою Гайворонського району внесено два позови до Кіровоградського окружного адміністративного суду з вимогою визнати недійсними накази Головного управління Держземагенства у Кіровоградській області про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою з відведення в оренду земельних ділянок площею 391 га.

Зокрема, на підставі наказів вказаного управління двом громадянам надано дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення фермерського господарства, вартість яких складає близько 7,89 млн грн.
При цьому, накази видані не уповноваженою на це особою, з грубим порушенням вимог земельного законодавства щодо порядку та умов надання земель фермерським господарствам.
Наразі позови перебувають на розгляді суду.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool