На Кіровоградщині продовжують відпрацьовувати місцеві водойми

Липень 31, 2019 | Новини | Переглядів: 826 | Коментарі: 0

31 липня працівники Олександрійського міськрайвідділу та Новоархангельського районного сектора У ДСНС в області провели відпрацювання місць відпочинку громадян біля водойм з профілактичною метою.

Зокрема – щоб нагадати громадянам правила безпеки на воді та застерегти від необдуманих учинків, що можуть дорого коштувати людині. Мова йде про найцінніше, що є у кожного – життя. Рятувальники розмовляли із людьми різних вікових категорій, особливу увагу звертаючи на дітей та підлітків, які відпочивали без нагляду дорослих. Їм рятувальники радили не ризикувати, граючи в небезпечні ігри на воді, не штовхати одне одного, не притоплювати, не запливати далеко від берега та ніколи не заходити у воду, не знаючи напевне¸ яке там дно.

На завершення розмови рятувальники роздавали листівки із правилами поведінки на воді.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool