На Кіровоградщині продовжують реагувати на звернення водіїв, які стали заручниками стихії

Січень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 777 | Коментарі: 0

Складні погодні умови не змушують водіїв змінити своє рішення та не вирушати у дорогу. У результаті велика кількість з них стає заручниками стихії.

Впродовж доби 19 січня та нинішньої ночі рятувальники понад 30 разів вилучали різноманітний транспорт зі снігових заметів. У с. Суботці Знам’янського району було надано допомогу по буксируванню двох легкових автомобілів з ускладненої ділянки дороги. У с. Станіславка Новоархангельського району надавалася допомога по вилученню трьох мікроавтобусів. У м. Олександрія надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «МАН». У м. Знам’янка відбуксировано мікроавтобус «Фольксваген», а у с. Розношенці Ульяновського району надано допомогу по вилученню легкового автомобіля ВАЗ. У м. Світловодську поблизу Кременчуцької ГЕС надано допомогу по вилученню п’яти автомобілів та автобусу, де перебував лише водій, з ускладненої ділянки дороги. У Кіровограді на Олександрійському шосе рятувальники вилучили зі снігової пастки вантажівку. У м. Олександріі допомогли виїхати на безпечну ділянку автошляху двом приміським автобусам ПАЗ, у яких не було пасажирів. У м. Бобринець надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «ДАФ». У с. Мар’ївка Компаніївського району надано допомогу по вилученню двох легкових автомобілів з ускладненої ділянки дороги. Таку ж допомогу надано водієві ВАЗа у с. Захарівка Новоукраїнського району, а у смт Устинівка надано допомогу по вилученню трактора зі снігового замету.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool